Rawfood matkasse® matkassen

Boka din Rawfood matkasse via oss nu.

Det finns två olika prenumerationsalternativ. Antingen så får du en raw food matkasse hemskickad eller tillgänglig för avhämtning varje vecka eller varannan vecka.

Denna raw food matkasse är planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för fem raw food middagar åt 2 eller 4 personer. Det tar ca 8-15 dagar innan din första kasse levereras hem till dig beroende på när du beställer.

Raw Food Matkasse varje eller varannan vecka?

En del kunder vill laga sin egen mat varannan vecka men om du ska få bästa effekt med raw food så rekommenderar vi en prenumeration på varje vecka. Det händer massor med spännande saker med din kropp när du börjar att äta 100% raw food. En utrensningsprocess startar och efter några dagar känner du mer kraft och energi än någonsin. Du bör därför fortsätta att äta raw food i ett antal veckor för att uppnå bästa välbefinnande och detox av din kropp.

En del personer väljer att utföra en detox med raw food några gånger per år för andra är det här ett sätt att leva alltid. Det är bara du själv som bestämmer hur du vill göra.

En matvecka med Raw Food matkassen

Våra kockar har valt ut raw food rätter som inte är svåra att tillaga eller behöver någon speciell utrustning. Vissa saker som kräver viss utrustning har vi redan gjort klart och lagt med i kassen.

Raw Food matkassen underlättar för dig som vill äta en varierad näringsrik raw food meny som är väl sammansatt av ekologiska grönsaker och produkter ifrån oss.

I Raw Food Matkassen hittar du det mesta du behöver för att laga veckans alla middagar, men vi utgår från att det finns ett basförråd hemma. Om vi levererar precis allt har vi ganska snabbt byggt upp ett onödigt stort lager av kryddor, olja med mera i ert kök.

Skafferivaror att ha hemma för att kunna tillaga våra raw food måltider:

Olivolja

Linfröolja

Himalaya salt

Svart peppar

Vitpeppar

Tamari

Miso, ljus eller mörk. Man kan ha båda, eller ersätta Miso med extra Tamari.

Agave

Honung

Vecka 11. Matsedel

Dag 1 – Blomkåls Cous Cous & En Krämig Hummus.

Dag 2 – Grön Koriander Soppa Med Kokos. Tillsammans Med Frökex.

Dag 3 – Morot & Valnötsburgare Med Kale Cole Slaw & Lökringar.

Dag 4 – Vårens Mix De Ensalada Tillsammans Med Råtorkade & Kryddade Fröer.

Dag 5 – Raw Food Tapas, Gjort På Ett Urplock Av Kökets Gourmet Specialiteter.

Vecka 12. Matsedel

Dag 1 – Krämig Broccoli Soppa Tillsammans med Frökex.

Dag 2 – Ceasarsallad Med Råtorkade & Kryddade Fröer & Mock Salmon Paté.

Dag 3 – Zucchini Pasta Med Marinara Sås & Valnötsfärs.

Dag 4 – Pizza Med Pesto & Marinara Sås & Vitkålssallad.

Dag 5 – Mexikanskt Ris Med Guacamole.

Du väljer givetvis själv, vad du vill tillaga och vilken dag. Men du kommer att få en översikt och en rekommendation varje vecka, på vilket recept som lämpar sig vilken dag, med tanke på tidåtgång och när man vill ha lite fredagsmys!

Matkassen är alltid fylld med recept för varje dag och tillbehör från vår egna produktion av våra utbildade kockar, som tillverkar fantastiskt goda kex, krutonger, granola, pikantbröd, konfekter och mycket mer!

Dessa produkterna finns även i vår fysiska butik i Malmö, som du kan köpa separat eller i vår e-butik www.rawfoodmatkasse.se

Notera – denna webbplats har ingenting med ett fysiskt företag att göra och kan inte leverera matkassar idag.