Vad är Raw Food?

Raw Food är hett! En smakrik njutning.

En sund livsstil med fokus på ekologisk och oupphettad mat av högsta kvalité har brett ut sig med stormsteg i hela världen. I Sverige har vi äntligen fått upp ögonen för denna underbara raw food mat!

Nu öppnar vi RawFoodMatkasse.se – Sveriges första Raw Food Matkasse där man får i princip allt man behöver för att kunna tillaga sina 5 raw food måltider, för 2 eller 4 personer. Du behöver endast komplettera med visa bas ingredienser som är bra att ha hemma. Läs mer under fliken – Matkasse.

Raw food dieten inkluderar frukt, grönsaker, färska frukt- och grönsaksjuicer, groddar, örter, nötter & frön, fermenterade grönsaker, sjögräs, alger samt olika former av superfoods, svampar och örter. Vi inkorporerar så mycket vi kan utav ovanstående med hänsyn till att kunna möta gemene man, erbjuda variation och få upp ögonen för nya produkter på marknaden.

Att äta en diet bestående av mestadels, minst 80%, Raw food är ett bra riktmärke, och kommer att förändra din kropp på en molekylär nivå, bygga starka celler, radikalt neutralisera de skadliga syranivåerna i kroppen, och ge dig en enorm energi i kroppen och en mental klarhet utöver det vanliga. Sakta och säkert kommer den nya supermaten att penetrera cellerna och ersätta de gamla och vissna byggstenarna med nya högenergi frekventa sådana.